Over mij

Mijn foto
Probeer eens anders naar zaken te kijken. Lukt dat jou zelf niet? Weet me dan te vinden als dat nodig is!
-- Spreken is Zilver & 'Schrijven' is Goud! --
-- Zwijgen echter is de duivel verzoeken --
(I.p.v. het gezegde -- 'Zwijgen' is Goud --)

dinsdag 3 april 2018

What the fuck… GELIJKHEID!? NO MORE: "Girls Just Wanna Have Fun, Mannen Zijn Daar Slechts Een Onderdeel Van!"

Vrouwen willen veroverd worden.

Wat betekend dat voor een man?
Dat hij moet bewijzen dat hij de vrouw, die hem moet toe gaan laten in haar lichaam en in haar leven, waardig is.



Voorbeelden die, in heel veel gevallen, als vanzelfsprekend worden gezien en nagevolgd,

Hij MOET (in meer-/mindere mate),
·       Hoffelijk zijn
·       De (1e) stap zetten om te daten
·       Passen bij de vriendenkring en/of familie (ouders, kind(eren) en huisdier(en)) van die vrouw
·       (Op zijn tijd) bloemetjes voor haar kopen om te laten zien hoe speciaal zij is
·       Haar complimenteren of eventueel klussen om iets gedaan te krijgen (seks bvb)
·       Haar (en/of haar kroost) beschermen
·       Haar verzorgen of zorg voor haar (en/of haar kroost) dragen
·       Huishoudelijke taken op zich nemen naast klussen, enz.
·       (Bijna) altijd voor haar (en/of haar kroost) klaarstaan
·       Aandacht aan haar schenken
·       Humoristisch zijn en blijven

De man moet dus (normaliter) ALTIJD klaarstaan om te geven, zodat de vrouw (HOPELIJK) ertoe ‘bereidt’ is te ontvangen.

Maarehhhh, zit een man daarop te wachten?
De meeste mannen doen gewoon wat ‘de maatschappij volgende’ vrouwen van hem verwachten. Vele vrijgezelle/alleenstaande mannen zijn altijd op zoek en vele vrouwen ook, in afwachting dat de ‘Prins op het witte paard’ op hen afkomt, met alle, in het lijstje, hierboven opgesomde 'maatschappelijk opgelegde en gedoogde verplichtingen’ voor nu of in de toekomst.

Deze onzin is in de ouderlijke opvoeding (ook maatschappelijk opvoeding) door- en meegegeven!

Wedervraag: "Wat the fuck doen vrouwen dan voor mannen?"

Zich opsmukken voor de mannen, kleding met (te?) lage decolletés, korte rokjes of hotpants, topjes, enz., om hun (vergankelijke) ‘handelswaar’ te showen, waar mannen dan op mogen (moeten) afkomen of zich aan (mogen) opgeilen, dit laatste is echter niet gewenst door diezelfde dames, of het moet zijn dat ze mannen willen uitlokken, waarop ze hard gaan roepen/gillen als ze (daarom) aangeraakt (betast) worden.

Heel veel vrouwen die dan ook nog (durven) zeggen ‘Ik doe het voor mezelf’.  Ik kan je wel vertellen dat niemand zo thuis, opgesmukt, met kort rokje, hotpants, hoge hakjes, laag decolleté, haartjes in model, geurtje, smeerseltjes enz., het huishouden loopt te doen!

‘Overdaad schaadt’ en daarmee bedoel ik dat het dat is wanneer het ordinair en/of afstotelijk wordt.

Daarnaast doen, volgen en wisselen vrouwen onderling (doorgaans als ze nog zoekende zijn), alles op het “uiterlijke” gebied uit en dat is WEL voor henzelf.
Is/zijn deze opsmuk, kledij, smeerseltjes, geurtjes, enz. van/voor vrouwen, een MUST voor een man, moet hij respect opbrengen voor  deze tierlantijnen of dit gedrag, of moeten vrouwen daarom geroemd worden, heeft al die ZOOI meerwaarde voor hem?

In het blog artikel “Je hebt HET of je hebt HET niet! Wat heb JIJ nodig?” liet ik naar voren komen wat er nagestreefd wordt en dat dat voor de meesten doorgaans niet haalbaar is.

Het is voor de doorsnee man voldoende dat een vrouw netjes, ietwat sensueel gekleed is. Liefst zonder opsmuk of opvullingen, ofwel puur natuur, zodat hij kan ZIEN wat voor ‘vlees’ hij in de kuip heeft waar hij door ‘toegelaten’ wordt. Ook niet in een walm van geurtjes, maar ook niet omgeven van een zweet- of rooklucht (persoonlijk liefst een vrouw die helemaal niet rookt, maar goed).

Dus wat doet een vrouw voor een man? In vele gevallen NIETS waar hij iets aan/mee heeft, of om vraagt, maar wat vrouwen elkaar en zichzelf wijsmaken dat dat wel nodig is voor hem, namelijk, (al of niet opvallende of overmatige) kledij, opsmuk, opvullingen, piercings, tattoo’s etc.

Een vrouw geeft dus een man niets, zij wacht af, wacht af, wacht af en wacht nogmaals af en vertoefd daarbij in omgevingen waar (voor haar) de zogenaamde ‘Prinsen op witte paarden’ te vinden zijn, totdat er eentje in de smaak valt door zijn gedragingen naar haar toe en vervolgens door haar 'toegelaten' wordt. In de 'dieren'wereld is dit al niet anders!
Echter dieren hebben geen verstand, dus je zou van 'mensen' toch iets anders mogen verwachten.
Ik persoonlijk ga deze gedragswijze dus weldoordacht uit de weg.

Ik blijf het zeggen in diverse blog artikelen:
“Al dat gesodemieter voor een vingerhoedje stijfsel, de een om het te geven en de ander om het te ontvangen?”

Huisje, boompje, beestje, is gebleken dat dat voor korte duur is, getuige de vele alleenstaande moeders. 60% Procent van vrouwen met kinderen zijn alleenstaand.

Zitten mannen te wachten op alleenstaande vrouwen met kinderen? Hun kinderen komen op de 1e plaats. Trouwens dit is bij alle vrouwen met kinderen zo. Echter, zijn de kinderen van de man met wie zij samenleeft, dan heeft hij een plus daardoor, omdat hij als enige een gedeelde 1e plaats bekleed. Moet zij echter gaan kiezen, dan valt hij in 99% van de gevallen als 1e af, nogmaals, getuige het aantal alleenstaande moeders.

GELIJKHEID is dus ver te zoeken tussen het mannelijk en vrouwelijk geslacht en dit zal er nooit van komen als iedereen “INSANE” is en zich zo blijft gedragen!
Zoals Einstein al zei: “INSANITY: Doing the same thing over and over again and expecting different results”  

Burst Your Bubble!

Wat komt overeen, bvb met wat een vrouw voor een man doet (zoals in het lijstje bovenaan), nou? 

Ik ben in grote mate gestopt te volgen wat de maatschappij oplegt, ook inzake achter de onmogelijkheden aanlopen en alle andere onzin betreffende vrouwen, zoals hierboven geschreven.
Vrouwen komen van Venus en Mannen komen van Mars, is meer dan ooit aanwezig in deze maatschappij.

Het niet volgen van de nonsens hierboven geschreven en weigeren deze als must te betitelen en/of naleven, is een onderdeel daarvan!
Mijn visie: It’s better to walk alone than with a crowd going in the wrong direction ligt hieraan ten grondslag! (Klik eventueel op voornoemde voor het gelijknamige blog artikel)

Ik wil nog zien dat een vrouw mij (onvoorwaardelijk) toelaat (ontvangt) zonder alle ‘ongeschreven’ (voorwaardelijke) verplichtingen, die het merendeel van de vrouwen (nog steeds) verwacht.
Gelijkheid is geven en nemen, vanuit een vanzelfsprekendheid die TWEE kanten op hoort te gaan. Niet omdat het (vanuit maatschappelijke en ouderlijke ‘opvoeding’) zo hoort zoals in het lijstje opgesomd!
(Narcistische vrouwen daarentegen zijn wel toegankelijk, sensueel en seksueel, maar dit is omdat zij een man willen voor hen zelf en hij er alleen is voor haar en zij nooit andersom, zij verwacht (en dwingt) alles van hem, maar is er nooit voor hem.)

Grote kerels of kleine mannekes, ongeacht huidskleur, (niet nadenkende volgende watjes) doen allemaal hetzelfde naar vrouwen, ze doen wat er van hun verwacht wordt (maatschappelijk opgelegd) zoals in het lijstje hierboven beschreven (wat ze wel 'moeten' doen om met regelmaat hun kwakkie  (één vingerhoedje stijfsel) te kunnen/mogen storten).

Hedendaagse lust wordt verward met liefde en een soulmate met iemand die klakkeloos volgt. Normen & Waarden NUL en de wereld op zijn kop! De hedendaagse realiteit is het navolgen en verspreiden (door opvoeding) van ficties & illusies.

Met grote regelmaat kom ik op dansgelegenheden, waar vrouwen (ook jonge) stellig het antwoordt geven op mijn uitspraak naar hen "Een vrouw mag ook een man vragen hoor!" met "Een man 'moet' mij komen halen, ik vraag geen mannen!".

Voornoemde nonsens is geconditioneerd ofwel ingebakken en bewijst dat vrouwen zich verheven wanen boven mannen en dat mannen alles 'moeten' richting hun en andersom er totaal niets verwacht mag/kan worden. Vrouwen die een relatie hebben doen dat gerust, een man vragen, zij zijn immers al bezet. Dus.......!??

In het "Just Reality" Blog artikel "Only women bleed!" Is dat een nadeel?" komt de rest van de ongelijkheid tussen mannen in het voordeel van vrouwen naar voren.

DUS,