Over mij

Mijn foto
Probeer eens anders naar zaken te kijken. Lukt dat jou zelf niet? Weet me dan te vinden als dat nodig is!
-- Spreken is Zilver & 'Schrijven' is Goud! --
-- Zwijgen echter is de duivel verzoeken --
(I.p.v. het gezegde -- 'Zwijgen' is Goud --)

vrijdag 15 maart 2019

Een "Mooi" UITERLIJK 'Heb' Je Nooit Alleen

Een "mooi" UITERLIJK (met een 'oorzakelijk' gemeen ofwel mentaal vuil innerlijk) 'Heb Je -NOOIT- Alleen. (Met Alle Hierna Genoemde Gevolgen Van Dien.)

Alles in de huidige maatschappij draait om het UITERLIJK.
Mensen (zowel mannen als vrouwen) met een mooi uiterlijk weten dat.
Maar ook "Aanzien" ('status' en/of rijkdom) behoort tot "UITERLIJK".
(Alles in dit blog artikel dus nader te benoemen met "UITERLIJK")

Hoe dit gevolgd wordt en wat dat voor gevolgen heeft kun je in het volgende blog artikel lezen,
Je hebt HET of je hebt HET niet! Wat heb JIJ nodig? (Klik op de titel.)

(Meestal "mooie") Vrouwen, die sexual harassment (seksuele intimidatie) verkondigen, bevonden/bevinden zich in de directe omgeving van  mensen met "UITERLIJK" en die claimen geld, nadat zij het in de media hebben gegooid, van diegene die zij hiervan beschuldigen.
Deze vrouwen waren aanwezig en/of in de directe omgeving van deze mannen met "UITERLIJK"!

-Sexual harassment is een HYPE, iets waar geld aan te verdienen is-

Dat seksuele intimidatie zo hoog opgeblazen wordt komt dus in het voordeel van alle "mooie" vrouwen die innerlijk vuil en gemeen zijn. Dat niet gekeken wordt naar, of nagedacht wordt over hoe de situatie was ten tijde van de seksuele intimidatie, wil ik eens verder uitlichten met een paar hypothetische vragen,

Was/Is/Wou/Heeft de vrouw die seksuele intimidatie claimt,

  • Alleen met de beschuldigde
  • Sensueel gekleed
  • Aantrekkelijk
  • Een verleidelijk voorkomen en/of gedrag
  • Een relatie aanknopen
  • Gedumpt (na gebruik)
  • Enz.
Natuurlijk zijn er genoeg vrouwen die ineens aansluiting voelen wanneer er zulke zaken in de media en wereldwijd aan het licht gebracht worden.

Misbruik maken van seksuele geaardheid is aan de hand in het geval van "vooraanstaande" mensen die dikwijls uitgelokt worden door vrouwen, welke hun vuile of gemene plannetje in duigen zagen vallen en zij gedumpt werden na gebruikt te zijn. Wanneer er meerdere vrouwen, die hetzelfde hebben geprobeerd en gedumpt zijn dit ook graag aan het licht brengen dan wordt het een wereldwijde HYPE, omdat seksuele intimidatie opgeblazen wordt (de gevolgen) en de oorzaken (zie het lijstje hierboven) niet (meer) bewezen kunnen worden.

Hetgeen genoemd in voorgaande alinea is niet op zich staand en komt steeds meer voor door vrouwen die alleenstaand en op zoek zijn. De spelletjes die zij spelen zijn dikwijls niet anders (zie blogartikel  onderaan). Ook dat is dikwijls niet aan te tonen behalve dan op welke plaatsen zij komen en/of bij wie of waar zij hun kont tegenaan draaien of indraaien. (Sensueel aanwezig zijn en aandacht trekken!)

Teveel worden 'de gevolgen' opgeblazen terwijl 'de oorzaken' niet onderzocht of afgevraagd worden.
We leven in een wereld waarbij misdragingen niet opgemerkt worden en/of gedoogd worden. Wanneer er dan als gevolg van die misdragingen (de gevolgen) het slachtoffer (die de oorzaak is) daarmee wegkomt dan is er niemand bereidt zich nog verder in de zaak te verdiepen. De gevolgen zijn bekend en de oorzaken worden als onbelangrijk en afgedaan beschouwd.

Een man heeft zijn handen thuis te houden (het gevolg wordt gestraft) en een vrouw mag doen wat zij wil (de oorzaak wordt beloont).

Het volgende blogartikel gaat hierover,

Burst Your Bubble,
Door eens na te denken alvorens te (ver)oordelen!
De "GEVOLGEN" weet je meestal al, maar denk eens na over de "OORZAKEN".