Over mij

Mijn foto
Probeer eens anders naar zaken te kijken. Lukt dat jou zelf niet? Weet me dan te vinden als dat nodig is!
-- Spreken is Zilver & 'Schrijven' is Goud! --
-- Zwijgen echter is de duivel verzoeken --
(I.p.v. het gezegde -- 'Zwijgen' is Goud --)

vrijdag 23 augustus 2019

Van Vrouw Tot Gebouw

Ik heb er lang over nagedacht of ik dit moest schrijven.

Maar ik heb besloten, na al mijn blogartikelen en de kromme maatschappelijke ongelijkheid waar vrouwen in het algemeen zo over klagen, om dit toch maar eens te schrijven.

Vrouwen leven in een eigen gecreëerde wereld die zij vanuit ouderlijke en maatschappelijke opvoeding zichzelf toe hebben geëigend.

Ik ga me nader verklaren,
Ongelijkheid is geenszins in het nadeel van vrouwen aanwezig in Nederland en als dat wel zo is dan ligt dat tegenwoordig aan henzelf.

Vrouwen socialiseren van kind af aan en dat wordt door moeders bevordert.
Als een zoontje (nog kind) tegen zijn moeder zegt "Dames eerst" en/of de deur voor haar open houdt, dan bewijst dit, dat hij dit ingegoten heeft gekregen. (Opvoeding?)

Dit is wat vrouwen wensen, afdwingen en/of dit gedrag prijzen van hun mannelijke kind. Meisjes in het gezin zullen dit opmerken en meenemen en dat is dus wat in het algemeen gebeurt, normaal gevonden en afgedwongen wordt!

Dat socialiseren verspreid zich verder binnen websites speciaal voor vrouwen, Vrouwen voor Vrouwen community's en de inmiddels welbekende FEITEN "Vrouwen met/voor vrouwen" verschijnselen, zoals met vriendinnen samen uit eten, gaan dansen, naar het theater enz., ook al hebben zij een man en/of gezin met kinderen. Daarnaast "Lady's Nights" Lingerie-, Make Up- en/of produkt Parties.

In het blogartikel  "What the fuck… GELIJKHEID!? NO MORE: "Girls Just Wanna Have Fun, Mannen Zijn Daar Slechts Een Onderdeel Van!" (klik op voorgaande) komt dit duidelijk naar voren! Vrouwen, de maatschappij en de media zijn er helemaal op ingesteld dat zij "FAKE" door het leven moeten gaan en -daardoor- "Speciaal" zijn, getuige alle reclame voor alles wat met hun uiterlijk te maken heeft en dit grif overgenomen en afgenomen wordt.

Deze gecreëerde FAKE onzin (onechtheid die inmiddels realiteit is) heeft niets met mannen te maken noch dat dit voor hen  belangrijk is, of ze moeten er hun geld aan/mee verdienen.
Stel je eens voor dat vrouwen zonder make-up, opvullingen en/of aanvullingen naar het werk- of uitgaan. Dan zie je, als man, hoe die vrouwen er werkelijk uit zien. Net als mannen dus, dus zonder FAKE.

Deze FAKE vrouwenaandoening is dus ontstaan uit onderlinge opvoeding en de  verspreiding hiervan door vrouwen zelf, de industrie wakkert deze FAKE aan in reclame en de media.

Doordat vrouwen zich willen onderscheiden van mannen en dit aanhangen, afdwingen en al socialiserend verspreiden en hierover consensus vinden (wat zij gewend zijn), zorgt ervoor dat "Vrouwen op 'hun' Venus blijven en Mannen door hen verbannen worden naar Mars.

WANT!!!: Niemand wil het (laten) weten dat dit, in de werkelijkheid, ofwel in de realiteit, zo gebeurt!

Jaren geleden, schreef ik, in verschillende blog artikelen, er al over dat we terug naar de dierenwereld gaan. (Lees eventueel het blogartikel "Onvoorwaardelijke Liefde?" waarin dit nader beschreven staat.)

Doordat vrouwen onderling  consensus vergaren, vinden en/of verspreiden, over hun (FAKE) voorkomen (ook het zogenaamd zwak, 'mooi' en/of engelachtig zijn), voeden zij elkaar en hun kinderen daarmee op en zo scheiden zij zich af van het mannelijk geslacht ofwel jongens en mannen.

Vrouwen hun natuurlijke macht (de man toelaten voor seks) wordt, waar mogelijk, misbruikt.
Lees hierover eventueel het volgende blog artikel,
"Voorwaardelijkheid! Controle vs Seks (met uitleg)" Klik op voorgaande tekst.

Sneaky onuitgesproken gedrag en onderlinge consensus over alles wat vrouwen aanhangen en doen, wat mannen maar moeten 'slikken' of geen vat op (mogen) hebben wordt maatschappelijk gedoogd en dat is inmiddels, wrang genoeg, reeds ingeburgerd.

Ik begrijp dat vrouwen deze FAKE in stand willen blijven houden zodat mannen dit zo min als mogelijk doorzien. "FAKE" (ONECHT) is dus precies wat het woord zegt.

Het aandikken van het vrouwelijk 'schoon' is exorbitant (zoals opvullingen, make-up etc.) en het gedrag hieruit ontstaan naar mannen is dat ook. Hooghartigheid of hautain gedrag vallen hier ook onder.

Priviléges die vrouwen elkaar opvoedkundig doorgeven, alsook dit toe-eigenen, ondermijnt hierdoor het andere geslacht, die dit noodgedwongen laten gebeuren  (gedogen). Daarbij, de meeste mannen beseffen niet eens wat er speelt, zij zijn met deze FAKE (ONECHTHEID) opgevoed.

En dan te bedenken dat deze FAKE -onzin- bij vrouwen, hun hele leven doorgaat, terwijl hun aantrekkelijke periode (ook hormonaal), enkel hun vruchtbare periode behelst (van ongesteldheid tot de overgang), de tijd dat zij, middels FAKE 'Mooi' zijn of gevonden moeten worden door het andere geslacht.

Voor de meeste vrouwen geldt hierna (vooral degene die zichzelf verwaarlozen na het kinderen krijgen):
-- VAN ('Mooie') VROUW tot 'GEBOUW --, omdat velen er na de overgang niet meer uitzien.

Let eens op moeders met vruchtbare dochters en zie het verschil en bedenk hierbij hoe die 'mooie' dochter er op die leeftijd van hun moeder uit zal zien!!!! FAKE (opsmuk, opvullingen en andere middeltjes) zullen ook haar dan niet hebben geholpen, zoals dan zal blijken!

Dan te bedenken dat de meeste vrouwen, na de overgang (meer dan 50% na 50+) ook geen seks meer willen met hun/een man en hij het dan maar moet bekijken. Ook veel vrijgezelle (gescheiden) vrouwen die helemaal geen man meer willen hierdoor en met soortgelijke verstokte  vrouwen door het leven gaan.

Ik ga niet mee in FAKE (ONECHT) en doorzie dat de maatschappij naar de kloten is gegaan door de afscheiding tussen mannen en vrouwen, zoals ook wie wel/niet relaties aangaan of aanhouden en waarvoor. De FAKE wereld draat nu eenmaal om vrouwen, PUNT!

Van 'ON'VOORWAARDELIJKHEID is na diverse relaties geen sprake meer, integendeel, 'spontane' liefde kan alleen ontstaan als iemand onervaren, dus jong, is.

Datingsites bestaan ook uit FAKE en dat alles en iedereen zitten ook VOL van -VOORWAARDEN-

Vrouwen met kinderwens en BAM's
Het verkrijgen van kinderen, na het bereiken van de 30 jarige leeftijd van een vrouw met kinderwens,  is dus voor haar -DE- VOORWAARDE. Als het haar al lukt om in de haar resterende vruchtbare periode een partner te vinden (zonder kinderen) die haar een kind bezorgt, dan blijft er ontzettend weinig tijd over voor het opbouwen van een volwaardige relatie (normaliter 4-5 jaar) waarbij haar partner uitgespeeld is met haar en er kinderen kunnen komen.

Immers, eenmaal dat het kind geboren is zal, minimaal 80%, van haar liefde naar het kind gaan (natuurlijk bepaald), of hij genoegen zal nemen met de resterende maximaal 20%, valt nog te bezien, vooral als zij daarna niets meer aan zichzelf doet en dus verslonst.

Je ziet tegenwoordig steeds meer BAM's, vooral degene die al zoveel mannen uit hebben geprobeerd, waarbij ze niet beseffen dat hoe meer mannen zij hebben gehad (het bed mee hebben gedeeld) dat de kans (bij elke nieuwe bed-partner) minder wordt om één partner te vinden die beter is dan alle voorgaande. Ook HIER is er sprake van VOORWAARDELIJKHEID en geenszins van liefde ongeacht met welke man zulke vrouwen dan ook omgaan!!!!

Conclusie
Burst Your Bubble en doorzie de huidige voorwaardelijke stand tussen mannen en vrouwen.

Tot slot,
Heb ik een hekel aan vrouwen?
Nee, ik heb een hekel hoezeer de maatschappij blind is zoals op de manier hierboven geschreven en dit dus door onbesproken, sneaky gedrag ontstaat uit consensus, hetgeen dus gedoogd plaatsvindt!
Ik heb nog steeds de hoop een vrouw te ontmoeten die het met bovenstaande eens is, welke goed voor zichzelf en haar uiterlijk gezorgd heeft.
Willen vrouwen gelijkheid dan zullen zij zich daarnaar moeten gaan gedragen en toegeven dat zij zelf de oorzaak zijn van de huidige afscheiding tussen mannen en vrouwen door het toedoen van FAKE.