Over mij

Mijn foto
Probeer eens anders naar zaken te kijken. Lukt dat jou zelf niet? Weet me dan te vinden als dat nodig is!
-- Spreken is Zilver & 'Schrijven' is Goud! --
-- Zwijgen echter is de duivel verzoeken --
(I.p.v. het gezegde -- 'Zwijgen' is Goud --)

maandag 20 januari 2014

Wie bezit Jou? En de grote Farce die "Overheid" heet!




Youtube: "Who Ownes You?"

Dit is wat er gebeurt,

"Verplichte" opleiding, "Verplicht" werk, "Verplicht" het dagelijkse leven, "Verplicht" gedrag naar elkaar, "Verplicht" in een hokje geduwd worden en "Verplicht" 'dat alles' volgen, is dat vrijheid?!

En dat allemaal door middel van rattengedrag uit zelfzucht om boven een ander uit te steken, om uiteindelijk tot de conclusie komen dan het anders kan en dat daarvan de grondslag is,

--- NIETS MOET ALLES MAG ---

Waarom wil ik dat je dit leest? Om je te kunnen laten zien dat je slaaf bent van de rijken en om die rijken rijker te laten worden.
LOONSLAAF is een woord wat je bijna niet meer tegenkomt, maar een allesomvattende waarheid is, omdat we, vanuit "Verplichtingen", daarvoor ons bed uit komen.

Er is een vrijer leven mogelijk, maar...........?

Een onvoorwaardelijk basisloon van € 1500,00 per maand is GOEDKOPER dan de huidige gang van zaken, maar daar willen de "meesten" niet aan omdat ze dan bang zijn dat mensen thuis blijven zitten.  Die "meesten" zijn de VOLGERS van het huidige 'systeem' die niet WILLEN zien dat het anders kan en dan wel "er zijn voor ELKAAR". Nee die "meesten" willen MÉÉR zijn dan een ander en het liefst d.m.v. rattengedrag uit zelfzucht, met de insteek "Ikke, ikke en de rest kan stikken". Want gelijkheid is sociaal en dat zijn die "meesten" niet, zij WILLEN ASOCIAAL ZIJN.
Het is gebleken, in landen waar het basisloon is ingesteld, dat mensen beter presteren en de economie daarop vooruitgaat.

OVERHEID
Ooit erbij stilgestaan wat een overheid is/doet?

Handelen zij net als jij en ik? Nee, zij verheffen zich boven jou en mij en vertonen macht over jou en mij, (overheden & justitie) terwijl hun beroep niet meer is dan een ‘betaald’ rollenspel wat ze bedrijven (en dikwijls uitoefenen omdat ZIJ MACHT nastreven).

Weet de diender (bijvoorbeeld de politie agent en militair), wel waar het over gaat?
Nee, zij weten het grote geheel niet en/of hoe dat in elkaar steekt, hen wordt in een opleiding uitgelegd hoe de overheid het wil hebben, PUNT.
Of dat te’recht’ is, dat laat ik even terzijde.

Zouden deze dienders werkelijk weten hoe het in elkaar steekt en waar zij zelf mee bezig zijn , dan zou hun (eigen) wereld op zijn kop staan.

Omdat ook politie agenten (of militairen) te beïnvloeden zijn door regeltjes, doen zij klakkeloos wat die regeltjes voorschrijven. Maar ze voelen zich na de opleiding en beëdiging machtig en die macht wordt hen nu eenmaal 'gegeven'.

Message to police


Ooit weleens stilgestaan bij het woord "DIENDER"? Voor wie zijn zij er eigenlijk op de keper beschouwd? Voor het volk en om het volk te ‘dienen’! En waarvoor dient een rechter of politicus? Om het volk te ‘dienen’ vanuit opgestelde nationale en internationale verdragen waaraan de wetgeving zich 'dient' te conformeren. Dat die verdragen en/of hun artikelen niet nagevolgd (geschonden) worden, zorgt ervoor dat er mensenrechten geschonden en geschaad worden, ook in Nederland ten opzichte van zijn eigen burgers, zeker als je deze verdragen kent. Wist jij dit?

De “MENS”
Een MENS is een 'levend wezen' van vlees en bloed en eenieder is een kind van God. Deze God staat boven alle wetten en ligt - TEN GRONDSLAG AAN - verdragen en wetten. Ongeacht in welke hoedanigheid dat God beschreven of aangehangen wordt in de mensheid, je hoeft niet eens te geloven maar het is zoals het uitgelegd wordt.
Een MENS van vlees en bloed is een levend wezen dat een (familie en roep-)naam krijgt toegewezen van zijn ouders bij zijn/haar geboorte en een nazaat en erfgenaam is van de wereld die God heeft achtergelaten aan zijn zoon.
Wetten zijn gemaakt om de - MENS - te dienen. De overheid met zijn DIENDERS zijn er dus ten behoeve van de MENS.

Het “Handelsmerk”



(Deze Youtube URL is al 2 x veranderd)
De Staat der Nederlanden als bedrijf  die de Geboorteakte misbruikt voor handel


(Te zien op resp.: 10:21 en 12:08)

De NAAM van een ‘(natuurlijke)' persoon, is voor de overheid een handelsmerk en dat wordt hem/haar opgelegd bij de overeenkomst die aangegaan wordt bij het aangeven en tekenen van de geboorteakte door een van de ouders (normaliter de vader).

Hiermee ontstaat er per direct een verband tussen de zg rechten en plichten waaraan een NP (natuurlijke persoon) moet voldoen (je verkoopt je kind aan de staat). Een persoon 'ZIJN NAAM' is dus een handelsmerk geworden en is 'DUS NIET' gelijk aan deze ‘MENS’ van vlees en bloed, dit zijn dus 2 aparte dingen.
De  MENS heeft een handelsmerk OPGELEGD gekregen die als een schil om hem heen ligt, ook wel masker genoemd, en is dus NIET GELIJK aan de MENS van vlees en bloed.

De persoon 'zijn naam' schreef ik hiervoor in hoofdletters, want dat is ook precies de manier waarop de overheid met jou communiceert als handelsmerk. Let maar eens op brieven van de overheid aan jou gericht (belastingdienst bvb), jouw naam staat beschreven in hoofdletters.

Capitis Diminutio Maxima (meaning a maximum loss of status) - The highest or most comprehensive loss of status.
This occurred when a man's condition was changed from one of freedom to one of bondage, when he became a slave. It swept away with it all rights of citizenship and all family rights.

Door de koppeling te maken tussen een naam gegeven door de ouders en de overeenkomst (NAAM in hoofdletters) met de staat (overheid), wordt je voor de wet verplicht mee te doen aan alles wat je opgelegd wordt en geeft het - de dienders-  recht om je op te veroordelen of op te sluiten wanneer zij vinden dat je niet voldoet. (Dit kan zelfs al gebeuren als je hen niet respecteert of als gelijke beschouwt, dus bvb wanneer jij je afzet tegen zijn of haar 'betaalde' rollenspel!!!!!!!!).

Vaak is dit in strijd met artikelen uit de nationale en/of internationale verdragen en dus tegen de rechten van de  "MENS". Als jij dus als MENS van vlees en bloed, dus niet handelsmerk (natuurlijke persoon), door het leven zou kunnen gaan, dan heeft de overheid geen vat meer op je.
Je bent dan een soevereine MENS van vlees en bloed. Deze mensen zijn dus ECHT VRIJ en dus niets verplicht en niet langer meer een bezit of handel van de staat, maar zij zijn van zichzelf! Zij mogen belasting betalen, maar zijn het niet verplicht, zij 'mogen' zich laten arresteren maar zullen vrijgesproken worden als zij correct handelen, omdat zij niets met de overheid te maken hebben, noch andersom.

Soeveriene mensen bestaan in Nederland en hoe dat te worden gaat buiten dit verhaal om.
Ook de leden van het koningshuis zijn soeverein!
Voor info hierover ga naar: Ik claim mijn naam.nl

Heb jij hierom gevraagd, HANDELSMERK ipv MENS? NEE! Wist jij dat? Hoogstwaarschijnlijk niet!

Jij bent 'bezit van de staat' omdat je nooit de overeenkomst (Basisregistratie 'personen' BRP) met hen hebt ontbonden of hebt aangevochten, simpelweg omdat je niet inhoudelijk op de hoogte bent gebracht van wat dat nu werkelijk inhoudt "inschrijving bij het BRP", en hierdoor jouw ouders en ook jij zelf, niet beter wist/weten. Je volgt (net als een kuddedier) wat er van je verwacht wordt (verplicht bent te doen).

Door deze inschrijving kan JIJ dus niet doen en laten wat je wil. Jij wordt in een hokje geduwd en je dient te volgen. Door echter jezelf  los te zien van je handelsnaam en het “MENS” zijn van vlees en bloed, kun je het zien als een gemaakt rollenspel dat de staat (overheid) je heeft opgelegd en dat dit los staat van je MENS zijn. Je bent voor de staat een ding (NAAM) een vertegenwoordiging van een ‘handel’.

Dit LIJKT niet alleen op de film de MATRIX het IS - in grote mate - de MATRIX.

Steeds meer SOEVEREINE (vrije) MENSEN vandaag de dag voeren een strijd TEGEN de MATRIX en  zijn bezig met het BLOOTLEGGEN van HOE de MATRIX in elkaar steekt. 

Hieruit blijkt dat een MENS en een PERSOON (handelsmerk) dus niet hetzelfde zijn.

Wat de staat (overheid) en rijken doen en willen,
Geld verdienen met en over de rug van 'natuurlijke personen' (ingeschrevenen bij het BRP) en controle uitoefenen over 'natuurlijke personen'.

O.a. fossiele brandstof is NIET nodig en vrije energie is voor iedereen toegankelijk, maar wat gebeurt er, de rijken (bedrijven en overheden) willen hun vinger in de pap houden en er “ALLES” over te vertellen hebben om er rijker van te worden door middel van en over de rug van 'natuurlijke personen'

Praktisch voorbeeldje,

·         Slimme meters worden geplaatst wanneer jij je eigen energie creëert en deze meters ‘controleren’ jouw verbruik. Zodoende moet je BTW betalen over de vrije energie die jij terug levert aan het netwerk. Waarom? Omdat je een product levert. En dit is maar een klein voorbeeldje hoe je in de gaten gehouden wordt en jij dus nooit vrij kan zijn in doen en/of laten, ook niet met vrije energie. Je bent dus gek om slimme meters toe te laten en terug te leveren aan het net, want daardoor profiteert de staat en bedrijven aan jou goodwill tot het aanschaffen van vrije energie die ook nog eens het milieu ten goede komt. Teruglevering houdt dus in dat de tarieven omlaag zouden moeten kunnen en daarvoor zou je extra beloond moeten worden i.p.v. belasting over jou teruglevering te vorderen. 
Er wordt altijd wel weer wat verzonnen zodat jij nooit vrij kan zijn.
·        Drones worden toegepast en dat is om jouw vrijheid in de toekomst in te perken.

Word toch eens wakker!!!!

De DIENDERS zijn er OM ONS TE DIENEN, WIJ ZIJN ER NIET OM NAAR HUN PIJPEN TE DANSEN

ZIJ “DIENEN” ER 'VOOR ONS' EN 'NAMENS ONS' TE ZIJN
DUS NIET ANDERSOM ZOALS NU HET GEVAL IS!!!!!!!!!

Wij zijn de 90-95%  En die 5-10% is waar wij ons aan conformeren?

Burst Your Bubble mensen en leer inzien dat we aan verandering toe zijn, het kan en het mag.
Ook dat WIJ er de macht toe hebben en niet ZIJ! Tenminste als we dat werkelijk tot ons door WILLEN laten dringen.

Ben je het er niet mee eens en wil je deel uitmaken van de grote groep en ook dat die de dienst uit gaan maken? Meld je dan hier aan "Het VolksTribunaal"