Over mij

Mijn foto
Probeer eens anders naar zaken te kijken. Lukt dat jou zelf niet? Weet me dan te vinden als dat nodig is!
-- Spreken is Zilver & 'Schrijven' is Goud! --
-- Zwijgen echter is de duivel verzoeken --
(I.p.v. het gezegde -- 'Zwijgen' is Goud --)

maandag 29 december 2014

Mentale Verkrachting vs Fysieke Verkrachting

Voor vrouwen van alle leeftijden, al of niet in een relatie,
Behandel jij je lichaam en de gedachten erbij als een onneembare vesting?
Jouw "zogenaamde" wetenschap of denkwijze dat alle mannen maar een ding willen en dat jij dat "ding" hebt en jij bepaald dat je er spelletjes mee wenst te spelen met wie je maar wilt, zorgt er SOMS voor dat dit verkeerd afloopt en/of ontaard in mentale verkrachting. Lees hierover dit blog artikel "Ziekmakende Wereld? Oordeel Zelf!"

Het is misschien ook wel eens fijn om te weten dat er mannen zijn die liever het internet opzoeken voor seks (bvb pornosites) die zij ontberen, dan een vrouw te hebben die op bovengenoemde manier handelt. Hij weet immers hoe het voelt en hij kan elke vrouw van zijn keuze vinden op het internet!

Een man-vrouw relatie zou gebaseerd moeten zijn op (onvoorwaardelijke) liefde waardoor seks een natuurlijk gevolg is. Jammer genoeg is dit, in deze, door elkaar geconditioneerde en gecontroleerde wereld, haast niet meer te vinden. Wat er gebeurt door mannen is, dat een onneembare vesting niet meer genomen, maar uit de weg gegaan wordt. (Zie vorige alinea.)

Dit is veelal zo bij mensen boven de 30 en die al 1 of meerdere relaties achter de rug hebben.
Onder de 30 wordt er nog volop gespeeld en gehopt tussen meerdere (kortstondige) "relaties".
.
@ Alleenstaanden zonder kinderen van boven de 30 @
Ontbering van seks door het mannelijk geslacht (wat zij gewend waren tot vóór het alleen staan) zorgt ervoor dat zij op zoek zijn daarnaar. Deze WEET van vrouwen boven de 30 zorgt ervoor dat er te vaak spelletjes worden gespeeld en zij gelijktijdig ook nog eens selectief zijn. De tijd verstrijkt en voor vele vrouwen van boven de 30 begint de biologische klok en de kinderwens op te spelen, met alle gevolgen van dien, zoals de gedachte de "boot" te missen, aldus maar naarstig op zoek te zijn naar een vader voor het door hun gewenste kind. Seks is hiervoor uiteraard nodig en ook de wet van Darwin (welke eigenlijk op dieren van toepassing is), alsook uiterlijk en uiterlijk vertoon, schijnt niet onbelangrijk te zijn.
Hierdoor wordt er op zoek gegaan naar (zogenaamde ahum) geschikte partners en daar weten de charlatans dan wel weer raad mee. (Zie onderaan het betreffende blog artikel hierover.)

@ Alleenstaanden met kinderen van boven de 30 @
Zij hebben al kinderen en wedijveren al even hard mee en zijn ook op zoek naar uiterlijk en/of uiterlijk vertoon, en ook zij maken de charlatans mee. Ook zij bewaken hun lichaam zoals hierboven beschreven in het voorwoord. Zij bepalen welke one night stand zij willen hebben en kijken ook dikwijls, buiten het uiterlijk, naar status en aanzien van de andere sekse.

@ Mentale verkrachting @
Dit duidt dus op het gebruik maken van het andere geslacht voor het verkrijgen van kinderen, het eigen pleziertje, geld, roem en/of rijkdom van de ander. Dit heeft niets te maken met liefde maar met controle en conditionering, hierover later meer. Menig man zal dit ervaren als mentale verkrachting en zal hiervan hartzeer ondervinden, nadat hij heeft ontdekt op een of andere manier te zijn misbruikt omdat er spelletjes met hem zijn gespeeld, voor een bepaald doel van een vrouw.
Een vrouw weet niet beter dat een man stoer is en denkt dat een man daar geen last van zal ondervinden, echter vergelijk deze mentale verkrachting dan maar als fysieke verkrachting die je als vrouw kunt ervaren..
Dus GEEN natuurlijk verloop of liefde maar CONTROLE & CONDITIONERING.
Voor de mannen die hiermee achterblijven betekend dit een harde leerschool met know-how en frustratie (mentale verkrachting). Ik spreek uit ervaring en ken de spelletjes en WEET ze, en ik ZAL ze ten alle tijden weerleggen bij diegene DIE ze met me speelt!!!!!!

Burst Your Bubble,
Mentale verkrachting door een vrouw is net zo erg als Fysieke verkrachting door een man.

Lees hierover de volgende blog artikelen,


Onvoorwaardelijke liefde

OCPD, boontje komt om zijn loontje

Misbruik, Herken je dit? (Voor dames)

Ziekmakende Wereld? Oordeel Zelf!