Over mij

Mijn foto
Probeer eens anders naar zaken te kijken. Lukt dat jou zelf niet? Weet me dan te vinden als dat nodig is!
-- Spreken is Zilver & 'Schrijven' is Goud! --
-- Zwijgen echter is de duivel verzoeken --
(I.p.v. het gezegde -- 'Zwijgen' is Goud --)

vrijdag 22 januari 2021

>IK< VERLAAT DE DWANG, ANGST, CENSUUR EN PROPAGANDA. EN JIJ?




Mijn bericht aan jou,


Beste..... Het wordt tijd om te verkassen van fakebook, kwitter, youlube, instantgram en de ANGSTZAAIENDE staatspropaganda middels de MSM. Zij maken bewezen deel uit van de deep-state die The Great Reset uit aan het rollen zijn, doordat ze sinds het ONTSTAAN van de corona hoax alle tegengeluiden en wetenschappelijke ontkrachtingen hebben gecensureerd, hebben ontweken of naast zich neer hebben gelegd.


Nu blijkt uit berichtgevingen dat ook Q deel uitmaakt van de deep-state en hun aanhangers dus misleid zijn om aan Q deel te nemen. Nu dat de Q oprichters oproepen Biden te volgen, wordt duidelijk dat ook zij dus, sinds het ontstaan van Q, deel uitmaakten van de deep-state en hun Q leden/aanhangers dus misleidt zijn. 


Opkomen voor vrijheid op voornoemde social media kanalen is m.i., vanaf nu, niet langer veilig.


Frauduleus als de deep-state is, is er door hun alles aan gelegen The Great Reset door te zetten met alle door hun beschikbare middelen. Je bent dus ook zelf niet langer veilig op voornoemde (a)sociale media! Als je gecensureerd bent op posts die je geplaatst hebt of waarop je gereageerd hebt, dan wordt je gevolgd en gezien als terrorist. 


Het is hóóg tijd om de bovenstaande (a)sociale, censurerende en bedreigende media te verlaten. MeWe is een goede vervanger voor fakebook en al enkele miljoenen mensen hebben zich de laatste paar maanden daar aangemeldt. (Zoek op, op het internet.)


Vindt mij, maar ook andere sociale  strijders op MeWe!


PS. Deep-state zijn de globalisten waaronder de elite en overheden, etc. (Zoals, de Rockefellers, Soros, Gates, Biden en consorten, Mark Suckerberg, Jeff Besos, Elan Musk, Schwab, Regeringsleiders, WHO, Koninklijke families, Bilderberggroep, MSM, Centrale Banken, etc.)


MeWe download,

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mewe