Over mij

Mijn foto
Probeer eens anders naar zaken te kijken. Lukt dat jou zelf niet? Weet me dan te vinden als dat nodig is!
-- Spreken is Zilver & 'Schrijven' is Goud! --
-- Zwijgen echter is de duivel verzoeken --
(I.p.v. het gezegde -- 'Zwijgen' is Goud --)

donderdag 7 mei 2020

Nederland Onder Het Juk Van (Onnodige) COVID-19 Dictatuur (? / !)


De Huidige Situatie Heeft NIETS MEER Te Maken Met Onze Gezondheid,
Maar Met Heersen, Beheersen En Overheersen.

Dat heeft alles van doen met een Dictatuur of Politiestaat.
Dit om ons te dwingen en hun macht op te leggen.

Artsen, Epidemiologen, Immunologen en Virologen wereldwijd, komen naar voren en spreken zich uit.

Allen verklaren hetzelfde, namelijk dat quarantaine (binnen blijven), beschermingmiddelen en sociale afstand (1.5 Meter) en overmatige hygiëne, voor gezonde mensen onnodig zijn. (Zie volgende video's onderaan alsjeblieft.)

Het zwakke immuunsysteem, bij ouderen (70 - 100+) en/of zwakkeren, met onderliggende kwalen en/of overgewicht, is hetgeen waarop het Coronavirus vat heeft en DAT leidt er bij deze mensen toe dat zij overlijden.
Gezonde mensen overleven het virus met een gezond immuunsysteem. (Zie video hieronder alsjeblieft.)

Een sterk immuunsysteem bij gezonde mensen bouw je op, volgens voornoemde specialisten, door in aanraking te komen met virussen, bacteriën enz. Dus NIET door ze uit de weg te gaan, afstand houden of thuisblijven en 'overmatige' hygiëne.

CONCLUSIE,
De (intelligente) lockdown is een Grote Farce, welke alreeds op korte termijn, onherstelbare schade heeft aangericht en nog meer schade aan zal richten voor de Lange Termijn!
Deze schade vertaald zich nu al op/in financiële, mentale, sociale, culturele en/of op alle andere vlakken waarbij mensen onder Grote druk en angst voor de toekomst hebben moeten inleveren en/of hebben moeten ACTEREN & PRESTEREN.

FEITEN WORDEN DOOR ONZE (AHUM) "LEIDERS" NAAST ZICH NEER GELEGD. HET GAAT ER BIJ HUN OM ZICHZELF EN HUN MACHT, NIET OM JOUW GEZONDHEID IN WELKE VORM DAN OOK!

ZIJ GEDRAGEN ZICH ALS DE VOORZIENIGHEID!
(Zoals God, Allah, ongeacht in welke andere hoedanigheid dan ook.)

Ouderen (70 - 100+) en zwakkeren met onderliggende kwalen, al/niet met overgewicht, gaan nu eenmaal dood aan nieuwe virussen (Griep, Ebola, HIV, MERS, SARS, Corona, etc.) hoe spijtig dan ook voor de geliefde nabestaanden.
Dit is helaas de natuur en de wil van de voorzienigheid/voorzienigheden zoals hiervoor genoemd.

OM DAAR DE GEHELE MENSHEID VOOR OP ZIJN KOP TE ZETTEN DOOR HET ADVIES EN OPROEP VAN DE WERELDGEZONDHEIDSORGANISATIE (WHO) GEVOLGD DOOR DE OVERHEID EN RIVM, IS BANAAL OFTEWEL ABSURD.
KIJK NAAR DE HUIDIGE (ONNODIGE) GEVOLGEN!

De Jeugd Heeft De Toekomst,
Hetgeen m.i. betekend dat zij die toekomst zonder vrees, angst of terughoudendheid moeten kunnen beleven. Dat is waar de overledenen voor zijn gestorven, om een STERKER nageslacht nieuwe kansen te geven.

VOOR NU EN IN DE TOEKOMST,
WIJ ZIJN DE MEERDERHEID, DUS KOM OP VOOR JEZELF, OF ALS OUDERS VOOR  DE TOEKOMST VAN JE (KLEIN)KINDEREN!
(DE WETSDIENAARS ZIJN ER VOOR ONS EN NIET ANDERSOM.)
  • De 'manier' van (gedeeltelijk) opheffen van de (ahum intelligente) lockdown, door er data aan vast te knopen, is kinderlijk.
  • Mondkapjes in openbaar vervoer verplichten, nadat voorheen gepropagandeerd is dat dat geen nut had, is ook een voorbeeld van dictatuur. Leuk zo'n mondkapje (?), maar het helpt niet tegen virussen of exosomen die in diameter vele malen kleiner zijn dan de poriën van het mondkapje!
Dan nog maar te zwijgen over welke aanpassingen bedrijven en kleine ondernemers moeten plaatsen en verrichten, om tegemoet te komen aan de (onnodige) opgelegde maatregelen en verordeningen! (Veelal op eigen kosten!)

Dictatuur = Heersen, Beheersen En/Of Overheersen

Hier een video die alle twijfel wegneemt.
Deze video levert bewijs  van verborgen agenda's en daarnaast waarom  lockdowns, maatregelen en/of vaccins niet, of zelfs -AVERECHTS-, werken!

(Deel dit blog artikel alsjeblieft om ook anderen BEWUST te maken.)

Klik op de link hieronder om de video te zien,



Dr. Judy Mikovits
Deze YouTube video was door YouTube verwijderd.

Huisarts Rob Elens,
'Corona mag blijkbaar niet genezen, want iedereen moet aan de vaccins'