Over mij

Mijn foto
Probeer eens anders naar zaken te kijken. Lukt dat jou zelf niet? Weet me dan te vinden als dat nodig is!
-- Spreken is Zilver & 'Schrijven' is Goud! --
-- Zwijgen echter is de duivel verzoeken --
(I.p.v. het gezegde -- 'Zwijgen' is Goud --)

woensdag 20 mei 2020

Stap Jij Eruit?



- WE BELEVEN EEN WERELDWIJDE >SCAM<! -

MAATREGELEN ZIJN NIET (MEER) NODIG, NOCH ZIJN ZIJ OOIT NODIG GEWEEST!

- ER IS NOOIT EEN PANDEMIE GEWEEST!
- ARTSEN WERELDWIJD BEAMEN DEZE CORONACRISIS SCAM
- ER ZIJN HIER&NU GEEN 'ZIEKTE' GEVALLEN MEER, HET IS ZOALS BIJ EEN GRIEPVIRUS (Zelfs minder doden dan in 2018!)
- AANTALLEN ZIJN VERVALST DOOR EEN PCR TEST DIE NIETS KAN AANTONEN (EXOSOMEN vs COVOD-19?)

Als een op -NIETS- gebaseerde catastrofe, die op mensen is GESTORT door overheden en instanties, waarom dan nog überhaubt gevolg geven aan verdere vernietiging door voortgezette aangekondigde en niet aflatende, niet werkende maatregelen zoals mondkapjes en afstand?!

Overheden die op NIETS gebaseerd ons verwijderd hebben van onze geliefde opa, oma, vader, moeder, oom, tante, broer, zus, vriend of vriendin. Waar we GEEN eerbiedwaardig afscheid van konden nemen toen zij overleden aan hun onderliggende kwalen, leeftijd en 'n griepvirus.

Deze chatlatans (overheid en instanties) laten velen voortleven in ANGST alsof er nog steeds een bedreiging zou bestaan en/of mogelijk(???) gaat komen. Zij worden door GOEDGELOVIGE medemensen op handen gedragen, terwijl ZIJ het zijn die deze FARCE en de gevolgen ervan op hun geweten hebben.

Wat voor achterlijke opvolgmaatregelen hebben midden en kleinbedrijf moeten verrichtten voor de 1,5 meter maatregel en nog steeds! Plexiglas, borden, plak- of verfstrepen, winkelmandjes en -wagens desinfecteren, gele of oranje hesjes voor personeel, etc., etc.

DE VERBORGEN AGENDA = MACHTSWELLUST (! of ?)
Zij blijven doorhameren: "Alle maatregelen kunnen weer opgeheven worden als er een VACCIN is" (En/of misschien een app)?
Er is een werkend medicijn (al vele jaren), wat in andere landen nu gehonoreerd wordt en wat werkt, maar niet gehonoreerd door de inspectie in Nederland, wat is de catch?

Ik begrijp inmiddels wel waarom de overheid en instanties niet meer terug kunnen, omdat zij de beerput niet willen openen waaruit de werkelijke toedracht duidelijk wordt.

De overheden hebben zich namelijk aangesloten bij andere wereldleiders voor totale BEHEERSING van de wereldbevolking waar ZIJ persoonlijk de vruchten van zullen gaan plukken.

Deze SCAM beseffen steeds meer artsen, medisch specialisten en burgers in de gehele wereld en buurlanden, vooral in Duitsland is dit besef groot en zijn de demonstraties daartegen groots.
Bekijk eventueel mijn posts die daarover en over al het voornoemde gaan.

Hier in Nederland zijn er nog veel te weinig mensen wakker. Deze mensen kijken alleen wat de mainstream media hen inpompt (middels indoctrinatie)

Mijn advies,
JUIST OMDAT ER NIETS (MEER) AAN DE HAND IS,

Wanneer er geen politie, boa, of andere "betaalde rolkenspel" ambtenaren in de buurt zijn,

Geef elkaar de hand of een hug,
Ben je bang dat je gezien wordt, er zijn toch mondkapjes, dus pak ze met hun eigen voorgestelde onzin terug! :-D
Juist in het openbaar vervoer kun je dit als protest, maar ook uit medelievendheid inzetten!

WIJ ZIJN EEN LAND VOL!!!!
(zij zijn slechts een hand vol)